Beveilig uw huis en omgeving

Een veilig gevoel voor uw gezin is onbetaalbaar. Draag hier aan bij door een veilige omgeving van uw huis te maken. Enkele simpele aanpassingen kunnen hier al bijdragen aan uw veiligheid. Denk aan verlichting in en om uw huis, installaties van inbraakbeveiliging of camerasystemen om in de gaten te houden wat er rond uw huis gebeurd. Maar u kunt ook denken aan brandbeveiliging of noodverlichting. RS Elektrotechniek verzorgt dit aspect van installatie tot onderhoud. 

 

Beveilig uzelf tegen brand

De beveiliging van uw pand, goederen en eigendommen is een secure kwestie. Een beveiligingssysteem dient naadloos aan te sluiten op uw bedrijfs-, woon- of omgevingssituatie. Het installeren van deze systemen is bij RS Elektrotechniek in vertrouwde handen. Het is ook mogelijk om brandbeveiligingssystemen te installeren, en de daarbij behorende brandmelders, rookmelders en sirenes. Voor de ontwikkeling en aanleg van uw beveiligingsinstallatie is RS Elektrotechniek uw partner. Met onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan! 

Camerasystemen

Het laten installeren van camerasystemen wordt steeds populairder. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien er steeds meer bedrijven en particulieren het slachtoffer worden van inbraak, diefstal en vandalisme. De schade kan al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s of zelfs meer. Om nog maar te zwijgen van het onveiligheidsgevoel dat zo ontstaat.

- Voordelen:

  • Inbrekers overwegen (veel) minder snel een huis waar camera's hangen
  • U heeft rechtmatig op beeld wat er rond uw huis afspeelt
  • Terugzien wat u heeft gemist toen u niet thuis was

Door een goed alarmsysteem met bijvoorbeeld bewakingscamera’s te laten installeren, kunt u uw firma of woning beveiligen tegen diefstal, overvallen en andere vervelende gebeurtenissen.

Wat past het best bij mijn situatie?

RS Elektrotechniek begeleidt u bij het kiezen van een totaaloplossing die het beste aansluit bij uw situatie. Want elk camera observatiesysteem heeft zo zijn voor- en nadelen. We moeten dus eerst en vooral nagaan voor welke toepassing u camerabewaking zoekt. Daarna bepalen we hoeveel camera’s u nodig heeft en waar deze het beste kunnen opgehangen worden.