Duurzame energie

We leven gelukkig in een tijd waarin duurzame energie mogelijk is. Wij zijn daarom ook trots aanbieder van milieuvriendelijke oplossingen waarmee u kunt bijdragen aan het milieu. Uw steentje bijdragen kan al met simpele aanpassingen door bijvoorbeeld het gebruik van ledverlichting of zonnepanelen. 

Laadpalen

Gefeliciteerd! U bent trots bezitter van een elektrische auto. Vol bewondering voor uw inzet voor het milieu en een betere wereld bieden wij u onze diensten aan voor het installeren van een laadpaal bij u voor de deur!

Tussentijds naar de benzinepomp rijden is verleden tijd omdat u met onze laadpalen al uw auto kunt opladen wanneer deze enkel voor de deur staat.

De voordelen kent u al, nu de voorzieningen nog!

Ledverlichting

We hoeven niet allemaal een elektrische auto te bezitten om een verschil te maken, het kan ook veel makkelijker. Simpelweg door gloei- en hallogeen lampen te vervangen door ledlampen. Een ledlamp is zuiniger en verbruikt tot 75% minder stroom. De aanschaf van ledverlichting verdient u uiteindelijk zeker terug!

Zonnepanelen

Uw huishouden voorzien van stroom opgewekt aan de hand van zonnepanelen draagt niet alleen bij aan het opwekken van groene energie, maar kan u uiteindelijk ook wat opleveren in uw portemonnee. Bereken hoe rendabel het voor u kan zijn.

Er zijn grofweg zo’n acht factoren die u in overweging moet nemen aangaande de verwachting over het rendement van uw zonnepanelen. De factoren waar u rekening mee moet houden zijn:

– De ligging van uw dak ten opzichte van de zon
– Een hellingshoek van 36 graden voor een optimaal rendement
– De oppervlakte van de zonnepanelen
– De afstand tussen panelen en omvormer
– En praktische zaken als bomen bij u in de buurt

Wij plaatsen en leveren niet de zonnepanelen, maar kunnen u wel voorzien in alles tot de omvormer.