Groene Energie

We leven gelukkig in een tijd waarin duurzame energie mogelijk is. Wij zijn daarom ook trots aanbieder van milieuvriendelijke oplossingen waarmee u kunt bijdragen aan het milieu. Uw steentje bijdragen kan al met simpele aanpassingen door bijvoorbeeld het gebruik van ledverlichting of zonnepanelen. 

Laadpalen
Gefeliciteerd! U bent trots bezitter van een elektrische auto, wellicht een Tesla? Vol bewondering voor uw inzet voor het milieu en een betere wereld bieden wij u onze diensten aan voor het installeren van een laadpaal bij u voor de deur!

Tussentijds naar de benzinepomp rijden is verleden tijd omdat u met onze laadpalen al uw auto kunt opladen wanneer die enkel voor de deur staat.

De voordelen kent u al, nu de voorzieningen nog!

Ledverlichting
We hoeven niet allemaal een elektrische auto te bezitten om een verschil te maken, het kan ook veel simpeler. Het kan al een kwestie zijn van gloei- en hallogeen lampen te vervangen met ledlampen. Een ledlamp is zuiniger en verbruikt tot 75% minder stroom. De aanschaf van ledverlichting kunt u uiteindelijk dus ook terugtellen in uw eigen portemonnee.

Zonnepanelen
Uw huishouden voorzien van stroom opgewekt aan de hand van zonnepanelen draagt niet alleen bij aan het opwekken van groene energie, maar kan u uiteindelijk ook wat opleveren in uw portemonnee. Bereken hoe rendabel het voor u kan zijn.

Er zijn grofweg zo’n acht factoren die u in overweging moet nemen aangaande de verwachting over het rendement van uw zonnepanelen. De factoren waar u rekening mee moet houden zijn:

  • De ligging van uw dak ten opzichte van de zon
  • Een hellingshoek van 36 graden vor een optimaal rendement
  • De oppervalkte van de zonnepanelen
  • De afstand tussen panelen en omvormer
  • En praktische zaken als bomen bij u in de buurt

Bijvoorbeeld:
Als u een dak heeft dat op het zuiden is gericht, wekt u met de plaatsing van 10 panelen 2.156 kWh op bij een gemiddelde consumentenprijs voor elektriciteit, wat omgerekend in euro’ s zo’n € 45,- per maand betekent.