Projectondersteuning - zakelijk

Wij helpen u als ondernemer graag aan het behalen van uw deadline door onze diensten aan te bieden en ons beste personeel te detacheren ter ondersteuning van jullie projecten.

Wie kan hier een beroep op doen?

Elektriciens: Wij leveren graag bijstand aan onze collega’s in het vak om hen te ontlasten van hun werkdruk. Simpelweg extra personeel nodig maar niet in dienst? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en wij detacheren het meest collegiale en vakkundige personeel geschikt voor jullie klus.

Aannemer of ondernemeraannemer: U kent het wel. De tijd dringt. Alle muren zijn netjes afgewerkt alleen moet de elektra nog geïnstalleerd worden. En het liefst zo snel en netjes mogelijk. Het personeel van RS Elektrotechniek helpt u graag om uw werk voor de deadline af te krijgen. Geen scheve ogen maar slechts een flexibele samenwerking die aan uw voorwaarden en eisen voldoen.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten om uw project te ondersteunen kunt u bellen of een mail sturen onder vermelding van Projectondersteuning ter attentie van R. Smit. De heer Smit gaat over het contact met de opdrachtgevers en weet door zijn ervaringen de beste toepassingen voor uw project.