Installatie deurbel en intercomsysteem

In appartementencomplexen is het al jaren de standaard, een intercomsysteem. Voorheen ging het voornamelijk op basis van geluid. Zo kon je al lange tijd praten met degene die voor de deur staat. Tegenwoordig zijn systemen met camera beschikbaar en erg gewild. Door een intercom te nemen met zowel spraak als zicht krijg je een completer beeld van wie er voor de deur staat.

Inmiddels zijn intercomsystemen met een app te koppelen aan je telefoon waardoor je altijd en overal kan horen en zien wie er voor je deur staat.

Intercomsystemen beperken zich niet meer alleen tot appartementencomplexen. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook te vinden bij huizen met oprit, zo weet je wie er je terrein op komt rijden.

Met de komst van videodeurbellen zoals Ring, Eufy of andere merken is er nieuwe markt geopend. Het intercomsysteem is nu voor steeds meer particulieren toegankelijk. Met behulp van zo een videodeurbel kun je zien wie er voor je deur staat en met diegene praten.

Wij installeren intercomsystemen en (video)deurbellen voor particuliere, zakelijke klanten en VvE’s. Daarnaast ondersteunen wij bij het onderhoud van intercomsystemen voor de zakelijke klant en VvE’s.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op door te bellen of te mailen, of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Deurbellen

Intercomsystemen van Comelit