Team

RS Elektrotechniek is een vertrouwd adres voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een groeiende onderneming .

Wij werken al jarenlang met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan totale beveiliging, brandpreventie, gevel verlichting, en alle elektrotechnische werkzaamheden binnen uw bedrijf of woning.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaal oplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven er naar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een vrijblijvende offerte aanvragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Remco

Eigenaar

Mike

Project

Patrick

Project - keuken

Matt

Project

Antoinne

Project

Vacature

Project

Wij zijn trots op ons vak.

Wij vinden het een voorrecht om uw huishouden te voorzien en helpen aan stroom.
Wij bieden daarom de hoogst mogelijke professionele service en werken met monteurs die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Onze kernwaarden

Kwaliteit
Wij streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Dit begint al bij ons wervingsprocedure. Wij selecteren onze monteurs op hun specialisaties en hoe zij hun werk opleveren. Wij begrijpen heel goed dat het vervelend kan zijn als iets niet goed wordt opgeleverd en u achterblijft met wellicht een werkende meterkast maar waar de bedrading van niet netjes is weggewerkt. Wij leveren kwaliteit in onze oplevering en afwerking. 

Service
Het verlenen van een goede service is voor ons een noodzaak. Onze gehele dienst is een service en streven naar een 10+ ervaring voor onze klanten. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.