Over ons

RS Elektrotechniek B.V. is uw vertrouwde adres voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen! Wij voeren werkzaamheden uit in de regio Almere en omstreken.

In 2006 is Remco Smit begonnen als zelfstandig ondernemer. Sinds 2018 is het team aan het groeien en bestaat het inmiddels uit zes man!

We werken met vakbekwaam personeel dat zorgvuldig gekozen is. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme waarbij u kunt denken aan; laadpalen, gevel verlichting, intercom systemen, meterkasten en tuinverlichting.

Kortom elektrotechnische werkzaamheden bij u thuis of op de werkvloer.

Wij worden door klanten geprezen voor ons meedenkend vermogen, flexibele houding en vakmanschap. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen! In overleg zijn er veel mogelijkheden.

Contact opnemen kan door te bellen of te mailen. Daarnaast is het mogelijk via de website een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Remco

Naast de taken die ik heb als eigenaar van RS Elektrotechniek B.V. en andere administratieve taken die ik uitvoer, ben ik nog steeds aan het werk als elektromonteur. Mensen helpen duurzaam, veilig en met plezier te wonen en te werken is wat ik het liefste doe.

Mike

Vanaf het moment dat Remco besloten heeft om collega’s in dienst te nemen ben ik van de partij. Samen hebben we al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Ik sta voornamelijk op de grotere projecten, maar zo nu en dan werk ik ook mee aan kleinere klussen.

Patrick

Ik voer al sinds 2019 klussen uit voor RS Elektrotechniek. Ik doe eigenlijk van alles. Grotere projecten, elektra aanleggen in tuinen of tuinhuizen, maar ook het vervangen van groepenkasten staan op mijn to-do lijst.

Sjoukje

Al jaren, sinds 2006, werk ik met Remco. Eerst voor zijn eenmansbedrijf en nu voor RS Elektrotechniek B.V. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en daarom kan het zomaar zijn dat je een mailtje ontvangt met mijn naam eronder.

Gila

“Woef”

Annouk

Sinds februari 2022 werk ik bij RS Elektrotechniek. Ik ben verantwoordelijk voor een groot deel van de planning en het contact met onze klanten. Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt als je belt! Ik vind het contact met onze klanten erg leuk en probeer altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik zit vaak alleen op kantoor, gelukkig is daar ook onze kantoorhond “Gila”!