Thuis elektrische storingen of defecten? Een gespecialiseerd monteur komt graag langs om deze op te sporen en te verhelpen. Uiteraard op korte termijn en met de garanties van RS Elektro. 

Wat is een storing? 

Een storing in huis is snel opgelopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan liggen aan de leverancier of een centrale stroomstoring in de wijk of een kortsluiting. maar het gevolg is altijd hetzelfde; namelijk erg vervelend. Wanneer het komt door een storing in uw meterkast die niet eenvoudig op te lossen is is dit het moment om RS Elektrotechniek in te schakelen.

Wat te doen bij kortsluiting?

Een storing aan het huis wil zeggen dat bijvoorbeeld de stroom zonder pardon uitvalt. En dan zult u zien dat dit net gebeurd wanneer u net het lekkerst zit op de bank. Vaak is het probleem al te verhelpen met de stoppen vervangen. Maar dit moet u ook maar net weten. Daarom bieden wij de 24-uursdiensten voor zulke storingen zodat wij u kunnen adviseren en helpen.

Wanneer kan ik jullie bellen?

Altijd. U mag 24 uur per dag contact met ons opnemen zodat wij u op elk moment van de dag van dienst kunnen zijn bij storingen en andere ongevallen.

  • Valt de stroom plotseling uit?
    • U heeft gecheckt of het aan de stoppen ligt in de meterkast?
      • De stoppen vervangen heeft geen zin?
        • Bel: 0628338057