Voorbereiding

Bij het aankopen van een nieuwe keuken, airco, warmtepomp, sauna of jacuzzi moet er vaak ook het e.e.a. aangepast worden in de elektrische installatie. Niet altijd wordt dit geregeld vanuit de leverancier.

Mochten er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen, of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Keuken

Op het moment dat de keukentekeningen definitief zijn wordt er een installatie tekening geleverd. Op basis hiervan kunnen wij de installatie dermate aanpassen zodat de nieuwe droomkeuken geplaatst kan worden. Hierbij wordt uiteraard ook gelet op of er genoeg groepen in de groepenkast aanwezig zijn.

Heb je de installatietekeningen voor je nieuwe keuken en ben je opzoek naar iemand die de elektra voor je aanpast? Neem contact op door te bellen of te mailen, of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Veel mensen zijn op dit moment bezig met het aanpassen van hun kookplaat. Veel gasfornuizen worden vervangen door een elektrisch variant. Wij kunnen je hierbij assisteren.

Op dit moment werken wij veel samen met Electro World van der Meulen in Baarn om groepenkasten aan te passen en kabels te trekken naar de keuken om elektrisch koken mogelijk te maken! 

Airco

Niet iedereen denkt erover na, maar een airco kun je niet zomaar in het stopcontact steken. Hiervoor is een aanpassing in de groepenkast nodig zodat het apparaat direct daarop aangesloten kan worden. Naast een aanpassing in de groepenkast moeten er daarom ook kabels getrokken worden en eventueel ook werkschakelaars geplaatst worden.

Wij passen regelmatig groepenkasten aan in opdracht van Uw-Airco en Gasservice Flevoland BV.

Warmtepomp

Ook voor een warmtepomp is een aanpassing in de groepenkast nodig. Ook hiervoor worden kabels getrokken en werkschakelaars geplaatst.

Wij voeren deze werkzaamheden regelmatig uit in opdracht van:

Warmtepomp Advies & Installatie.

Welness

Houd er bij de aankoop van een sauna of jacuzzi rekening mee dat deze apparaten niet zomaar in het stopcontact gedrukt kunnen worden. Voor het aansluiten van deze apparaten kan het zijn dat de groepenkast aangepast moet worden op basis van de specificaties van het gekochte product.

Welness producten worden met regelmaat geplaatst in de tuin. Op de pagina tuinelektra vindt je meer informatie over elektra in de tuin.

Heb je vragen? Neem contact op door te bellen of te mailen, of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.