Huisinstallaties

Is thuis de stroom uitgevallen en u heeft geen idee hoe het komt?
Schroom niet om contact met ons op te nemen want u kunt ons voor alles in, op, en aan het huis inschakelen.
Zeer ervaren in het aanleggen van meterkasten en groepenkasten waardoor wij deze ook snel kunnen repareren indien u een storing ondervindt.

Stopcontacten aansluiten

De eerste stap naar het verkrijgen van stroom is een goed werkend stopcontact. Tegenwoordig kan je ze zelfs van afstand bedienen met bijvoorbeeld een stopcontact afstandsbediening van de Action. Voor alle vragen, problemen en oplossingen omtrent stopcontacten kunt u gerust contact opnemen met ons.

Verlichting

U wilt een nieuwe lamp of verlichting plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer, gang, badkamer, schuur of bij de voordeur. Wij nemen graag dit werk uit handen zodat u tijd voor wat anders overhoudt. Of heeft u na het passen en meten die mooie nieuwe lamp opgehangen volgens de bijgeleverde instructies maar de lamp gaat nog steeds niet aan? Dit kan liggen aan de bedrading of stroomtoevoer. Bel dan nu voor advies en hulp.

Schakelaars en dimmers

De lichtknop die kapot is? Wij hebben een groot assortiment schakelaars waar ongetwijfeld eentje bij zit die de kapotte schakelaar mee vervangen kan worden.
Licht of donker. Daar zorgen de meeste schakelaars voor. Maar u heeft een dimmer om de woonkamer in precies de juiste sfeer te verlichten. Hij moet eerst alleen nog even aangesloten worden. Schroom niet, wij doen dit graag voor u.

Meterkast

Dat ding achter die ene deur die we graag gesloten houden. Wat zit er eigenlijk achter, een aardlekschakelaar en wat zekeringen toch? De belangrijkste en soms vergeten technische ruimte van het huis. Belangrijk voor het verbruik van gas en water. En de telefoonaansluiting. Maar wist u dat deze volledige samengesteld kan worden op maat van uw huishouden?
Wilt u de mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op!

Meterkast indeling Een stopcontact installeren in de meterkast of extra verlichting doen wij uiteraard ook graag voor u. Dit gebeurd allemaal aan de hand van de richtlijnen van de beloften van RS Elektrotechniek

Meterkast vervangen Wilt u de volledige meterkast vervangen of de meterkast verplaatsen? Voor u kunnen wij de meterkast aansluiten zoals u het in gedachte had. Niets in gedachten? Wij kunnen u na een kennismakingsgesprek ook adviseren.